Personligt

Djur är något som alltid har legat mig varmt om hjärtat. Jag har haft djur omkring mig så länge jag kan minnas. När jag fick min första kamera så var det solklart vad det var som fick agera modell. Just nu bor jag med 2 stycken marsvin, 1 kanin och sambo och varje onsdagkväll är vigd för att spendera på ridskolan.

Jag är engagerad i Djurskyddet Bill & Bull i Söderhamn där jag spenderar mycket av min lediga tid till att fotografera, administrera, organisera, sköta loppisen och ta hand om de hemlösa katterna.

På gymnasiet gick jag media med inriktning foto, jag har sedan studerat vid Idévärlden i Bollnäs där jag läste Mediekommunikation och Design. Att plugga på distans är också något jag testat och det har blivit både kurser i foto och webbdesign via Umeå universitet. Senaste utbildningen var via Forsa Folkhögskola i deras projektår i foto.

Jag har varit och är fortfarande engagerad i några mindre sidoprojekt. Dels har jag sedan 2008 varit sajtvärd för två olika intressesajter hos iFokus.se ena är med inriktning mot djurfoto och den andra mot djurhem – två av mina största intressen. Mellan 2013-2017 har jag varit redaktör för Svenska Marsvinsföreningens medlemstidning MarsvinsMagazinet.

Trots min utbildning och mina intressen så har jag spenderat den största delen av min yrkeskarriär inom restaurangbranschen. Det är inget jag ångrat då det lärt mig otroligt mycket, bland annat att jobba i team i ett högt tempo och att kunna hantera stressiga situationer genom att hålla huvudet kallt och en ordning i kaoset.

Jag ser mig själv som en mycket uppfinningsrik, arbetsglad och problemlösande person, jag gillar att ha ordning och reda men är lite av en tidsoptimist.